Styletone skönhetsbox juni 2017

Posted in Skönhetsbox

styletone june 2017

I veckan hämtade jag ut min Styleton skönhetsbox, alltid lika roligt och spännande att se vad man får!

Styletone är som tidigare skrivet en prenumerant skönhetsbox som kommer en gång i månaden, här får man smink värt ca 1000kr eller mer men betalar endast från 219kr. Bästa är att man behöver inte ens binda sig utan för ett lite högre pris kan man köra en månad. Det är verkligen bra för låt säga att man vill ge bort en box till en vän, då månadssumman enligt mig en perfekt present-pris nivå.

peony cosmetics shadow trio palette
Peony cosmetics

I boxen fick man denna mini trio ögonskugg palette  från Peony Cosmetics värt 18 dollar. Innehållet är naturligt och har högt pigment. Dom är skapade med pigment som är täcta med miqcronized pigment som bidrar till en silkig och seamless texture. När jag provade den på handen var det precis som beskrivningen. Perfekt ha med i den minsta necessären.

29 cosmetics
29 cosmetics

Long-lasting gape seed anti-oxidant med 20 SPF. Av alla läppstift jag äger är det nog ingen med solskydd i, perfekt tyckte jag. Skön texture och bra doft.

skönhetsbox

 

Man fick även med en Eyeliner från LOOKX för 17,95 dollar, bra skrubb svamp från AFTERSPA (walmart produkt), 9,95 dollar och en Make up remover pen från YOLORAEn make up remover pen är nog inget jag hade kommit på att köpa själv och jag förstod inte riktigt hur man använde den förens jag läste på. Den fungerar bra om man vill rensa runt ögon och runt kanten på munnen för få skarpa linjer när man tagit läppstift.

Det finns verkligen mängde med skönhetsmärken att upptäcka, jag hade ingen aning om dessa jag fick med i denna box förutom med läppstiftet då jag fick puder från dom förr förra månaden. Riktigt hög kvalité på det 🙂

Totalt värde: 80,84 dollar ca: 730kr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.