Söndagssummering - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Söndagssummering

Hejsan, veckan den gick fort och det hanns inte med så mycket skojigt tyvärr. Men igår var jag och hängde i en park med lite vänner och sedan var vi och åt. Jag hade otur att få en väldigt dålig sallad, så pass att jag blev besviken och beslöt mig att inte äta något annat.

Men då sade den som troligtvis ägde stället att han bjöd på en rätt så då blev det ändå att jag åt en pasta med kalvkött. Den var ganska så god och jag var nog hungrigare än vad jag trott. Vanligtvis brukar tonfisksallad med file vara riktigt gott, men denna var extremt saltad så det sved i mungiporna av allt salt och det var inprincip en hög plocksallad, några tomater, oliver och 40 gram tonfisk och för att betala 190kr var det totalt ovärt. Slutet gott i alla fall.

Idag var jag förbi min vän Malins jobb när hon slutat och vi hängde i solen i en park och hade djupa diskussioner. Det var givande kan man väl säga.

Nu är jag hemma och ska ta mig några rostade mackor och kolla på en serie jag börjat följa som är rätt spännande. Hoppas ni har haft en bra helg  <3

Kommentera