Söndagsrutinen

Ni som följer min instagram vet att jag gjorde igår och det är som vanligt så att jag rensar upp mig själv inför kommande vecka. På måndagar vill jag gärna vakna fräsch, utvilad och till ett städat hem och yttre. Det är därför min söndagsrutin att köra en liten omgång.

Här är ett nytt serum jag fick på Daisy beauty expo hos Ak monter och inte fick jag bara en goodiebag utan jag vann dessutom en till och då fick jag denna och ett presentkort på 1000kr. Nu vet jag inte om det var meningen att jag skulle få Pure Aktiv serum, som kostar 895kr. Men jag sade glatt, jag ska köpa serumet för presentkortet och idag när jag kollade min bags såg jag att jag fått med ett och det såg jag inte där. Vem vet om dom smög ner ett när jag inte såg?  LYCKA!

Sedan innan har jag deras Pure tripple peel deras kemiska peeling och den är grym, fick veta att man kan blanda ut den med lite vatten för lite mer effekt. En gång körde jag den på min övre del av ryggen och det var väldigt bra!

Ny lanserad mask från Acasia som innehåller aktiv kol!  Den har inte riktigt släppt ännu men den var bra och huden sa slurp fort för efter ett tag var den helt torr masken.

Haha bjuder på denna, så ful!

Kommentera