Skönhetsmässa: Natural Products Scandinavia

Ledande skönhetsexperter framträder på Natural Products Scandinavia

Nu är seminarieprogrammet i Natural Beauty Theatre på Natural Products Scandinavia klart. På mässan, som äger rum på MalmöMässan den 15-16 november, kommer några av de största namnen inom naturlig och ekologisk skönhet att hålla föreläsningar, däribland Natrue, Tree of Brands, AllergyCertified, Kosmetikk, NOC Sweden, Naturligt Snygg och Ecovia Intelligence.

“Jag har besökt Natural Products Scandinavia i tre år, och jag älskar den vänliga och engagerande atmosfären.  Det är en internationell atmosfär, med utställare från många delar av världen,” säger Kristine Rødland, chefredaktör för Kosmetikk (Norge).  Hon kommer att tala om sina favoritprodukter på mässan, liksom om de senaste trenderna inom skönhet, på Natural Beauty Theatre, kl. 16.00 den 15 november.

“På Natural Products Scandinavia ser jag fram emot att träffa nya märken som är på väg in på den svenska och nordiska marknaden, och det kommer att finnas bra tillfällen att upptäcka både nya och kommande trender,” säger Henrik Olténg, grundare av NOC Sweden och tidigare VD för Weleda (Norden).

Ett av seminarieprogrammets huvudteman 2017 är möjligheterna för fortsatt tillväxt, och utvecklingen av trender, i regionen. Henrik Olténg kommer att samtala med Emma Bergqvist, chef för NOC Sweden och grundare av Tree of Brands, om utvecklingen av naturlig, ekologisk kosmetika i Sverige, och vad som krävs för att lyckas på denna marknad. Emma Bergqvist kommer också att delta i ett samtal med Tove Svanlind, medgrundare av Tree of Brands, om “nästa generation ekologisk skönhet”’ –  där de talar om företagets utveckling och deras ambition att göra “eko-skönhet till en naturlig del av varje kvinnas vardag”.

“Kundernas efterfrågan på ekologisk och lättanvänd kosmetika, i kombination med nya, trendiga märken, är nyckeln till framgång. Det handlar om märken som profilerar sig som naturliga, ekologiska och miljövänliga, men också kommunicerar skönhet, modern stil och användbarhet,” säger Emma Bergqvist.

“Jag ser fram emot att träffa fantastiska människor som är engagerade i samma ämnen som jag är, men också att lära mer och bredda mitt nätverk,” tillägger hon.

Iveta Kovacova, forskningsanalytiker på Ecovia Intelligence, (tidigare Organic Monitor), kommer att beskriva framtiden för etisk märkning av smink och egenvårdsprodukter, medan Mark Smith, generaldirektör på Natrue, kommer att diskutera utvecklingen av regelverket (påverkan på innehåll, produkter och påståenden) för naturlig och ekologisk kosmetika, och framtida möjligheter inom denna sektor.

Seminarieprogrammet är känt för att förmedla värdefulla tips och råd från en rad ledande experter inom branschen. Ewa Daniél, toxikolog och grundare av AllergyCertified, kommer att avslöja sina bästa råd för att undvika kontaktallergier och hur man gör kosmetika mer hudvänlig, medan Hannah Sjöström, chefredaktör på naturligtsnygg.se, kommer att dela med sig av sina idéer om hur man fångar upp nya läsare genom kommunikation och hur man skapar bättre SEO och ROI.

Du kan se hela seminarieprogrammet med tider på www.naturalproductsscandinavia.com/education/natural-beauty-theatre.

1 comment / Add your comment below

Kommentera