Satisfyer Pro 2 pulserar snarare än vibrerar

Här kommer ett teknikinlägg om det senaste inom sexleksaker, nämligen Satisfyer Pro 2. Ni som följt min blogg vet att jag tycker om teknik, appar och så vidare och självklart kände jag att varför inte berätta om det senaste hos Palora.se?
Produkten i sig är en vibrator men det är inte något som vibrerar utan det är snarare pulserar och det sker utan direktkontakt på klitoris. Maskinen påminner om en vakuummaskin och den är helt annat mot vad som många säkert är vana med.
Den är även vattentät så sitter du på ett härligt badkar så kan du ta med dina vuxenleksaker dit, glöm ankor, sånt som du brukar ha, tänd lite ljus och skön musik.

Hur funkar den: Satisfyer Pro 2 fungerar med hjälp av en vakuumteknik, och det är tack vare den som direktkontakt ej är nödvändig för stimulans. Den har 11 program, som du skiftar mellan genom att trycka på den översta, ovala knappen. Vid varje tryck följer en ny pulserande rytm.

Satisfyer Pro 2

Jag läste en artikel nyligen om Palora i E-handel.se  och där det stod att många använder sig av hjälpmedel för att dom har inget val, dom kanske är handikappade och inte kan göra det som friska människor kan och det gav mig en liten tankeställare hur bra det verkligen är att det längs forskning på att ta fram så här moderna produkter som tex Satisfyer pro och att det faktiskt behövs. Visse ni att nu förtiden behöver du inte ens köpa ett lager batterier? utan allt laddas via usb via datorn, men även om man lägger den i en iphone-laddare delen så funkar även det.

 

RABATT  JENNIE så har man 25% 

(function() {
var e=document.createElement(‘script’);
e.src=’https://graphics.adrecord.com/8kr4tysmw6_6_46.js’;
var s=document.getElementsByTagName(‘body’)[0]; s.appendChild(e);
})();

4 comments / Add your comment below

Kommentera