så mycket kostar dina ellos, hm köp dig

Tycker aldrig man blir för gammal att ha vänner som sover över 🙂 Helgen som kommer kommer äntligen Linnéa hem till sthlm, vi har inte setts på en månad! Hon ska på mellodifestivalen live så då ska jag vara hundvaktis åt Ruffe och sedan kommer hon och sover över!

Ont måste

Nu har jag betalat mina räkningar, sakta men säkert börjar dom krympa…känns såååå skönt kan jag lova.. snart är det bara hyra, mobilräkning och csn kvar varje månad..det är inte mycket!

Som tur är har jag inga skulder hos div sidor, ellos, halens och så, vet inte om ni vet men det är väldigt höga räntor där!

Ellos har 34% ränta på allt du köpt

Halens har 33% ränta

Hm har 29% ränta

Svea ekonomi ca 11%

Klarna från 11,25 till 20,65

Ju längre du lånar pengarna destu högre blir räntan

Låt säga du har 3000kr hos ellos, varje år betalar du nästan 1000kr extra i ränta för att låna dom pengarna, känns ju urdumt. Man tror man betalar av men det man betalar är räntan, mitt tips betala av alla klädköpskonton. Har du inte råd, ta ett lån och lös ut dyra krediter. Om annat lägg upp en betalningsplan för dig och betala av mer än minimum, minimum älskar bolagen för det betyder att dom kan tjäna pengar länge, länge på ditt belopp.

Efter min Usa resa som kommer kosta mycket, ska jag börja spara till en lägenhet, måste spara ihop en kontantinsats nu inom 2 år är min plan. Blir nog rätt mkt ränta där på 3 miljoner sedan!

Hoppas jag kan hjälpa någon med denna information 🙂

 

gud nu blev jag sugen på lyxfällan, det är ett favoprogram för mig, jag lär mig av det, det har ju släpps ett avsnitt i veckan då det handlar om en som går 30 tusen back!

Kommentera