Ryssar är noggranna när det gäller skönhet

Nu kanske jag hårdrar lite här med alla öven en och samma kant, men jag tycker att ryssar ofta är mer noggranna när det gäller sitt arbete med olika slags skönhetsbehandlingar. Dom ser gärna över saker några gånger och arbetar systematiskt när dom gör naglar, fotfix, fransar etc. Dom är inte så slarviga helt enkelt. Jag blev glad när jag fann en ryss tillslut hos Clara sofia beauty salon.

Finns det något värre än när man har fått ett gellack på naglarna och man ser att det är ojämn struktur eller att det inte är jämt täkt.  Hur kan man lämna ifrån sig sådant arbete? 

Här kan ni se min hand utanför Clara Sofia beauty salon på lästmakargatan 18

Dom här naglarna tror jag verkligen inte kan gå av och nästa gång ska jag be om snäppet tunnare, men jag vill först se hur detta material beter sig. Det är så himla jobbigt att få naglar som går av direkt för då går det åt så mycket tid för reperation och vem har den tiden? Inte jag i alla fall. Det blev en härlig rosa färg som är lätt skimrande! 

Nu ser jag framemot att bli blond igen för jag är så himla trött på ombré. Jag tror den trenden håller på att dö ut. Nej nu vill jag ha fint blont hår och jag längtar tills dagen D. Jag har funderat på det här med lycka, min lycka blir mer påtaglig när jag känner mig fin. 

Mitt motto är, jag blir hellre sen till en fest än komma ful!

Kommentera