Private Training Online – Ska bli roligt att testa

Efter ha spenderat en hel del tid på Youtube & följt vloggare som reser som inte kanske har gym jämt i närheten, har jag sett dom använder personlig träning online i form av en pt-online app. I dessa finns det träningsinstruktioner som är lätta att följa, man kan följa upp sina resultat och se att man faktist använder den genom att den bokför ens pass. Viktigaste för att komma i form är att man kör det regelbundet. Men det finns även kostprogram, sajten heter >> Private Training Online.<<

Tänk om man reser på en stor båt och är på havet hela tiden, då vill man ju gärna kunna träna?  Det är en fördel med ha ett hemma träningsupplägg men även ett vanligt träningsupplägg.

Nu är det 2018 och som vanligt brukar dom flesta vilja komma i form till sommaren, jag vill även det med. För ska jag vara helt ärlig har jag tyvärr varit till och från sjuk i 1 1/2 månad och förlorat träningstid. Ibland har jag inte orkat gå till gymmet men det hade med all säkerhet funnits bra övningar jag kunnat tränat i hemmet. Jag vill vända detta och bli sporrad.

Så nu ska jag testa personlig träning online

  • En personlig tränare online som ger stöd, följet utveckling, ger nya upplägg
  • Komplett lösning för viktminskning
  • Ap med pt-online
  • Nytt träning och kostupplägg varje månad
  • Styrkeprogram
  • Träna hemma

Meningen med upplägget är att det ska vara; motiverande, skräddarsytt och utvecklande.

Jag som inte har någon träningskompis känner att detta kanske kan bli lite som en träningskompis, för i ärlighetens namn man tränar ju för sig själv. Och som jag hörde i en podd; att försöka få med sig någon som inte vill träna till gymmet är meningslöst, det tar bara din energi. Istället ska man försöka umgås med sådana som redan har en rutin att träna. Riktigt vettigt sagt, från Framgångspodden.

Bild lånat från Janni deleer

Här i denna video så kör Janni träning på ett tak utomlands och det var riktigt effektiv träning

Jag tänkte välja programmet Träningsprogram” för jag vill ha med mig något på gymmet, jag ska faktiskt till gymmet lite senare idag så det är bra. Men jag vill även kombinera med träna hemma“. Detta känns spännande faktiskt 🙂 Ni får följa min blogg för vidare uppdatering till Victoria secretskropp, bilder utlovas. Då måste jag fota före och efterbilder, efterbilderna blir lite roligare känner jag.

På sajten får man just nu 

Kommentera