Premiumstädbolag som levererar det lilla extra

Posted in Bra tips

-sponsrat innehåll med Fix cleaning service-

Är det något jag älskar är när jag kan få något i Premium, det betyder lite bättre. Det är precis vad jag älskar, helst vill jag att allt jag köper ska vara lite bättre. Gärna lite bättre service, gärna lite mer större kaka, lite godare och så vidare…. Jag är en kräsen kund som vill att om jag köper en tjänst som städning så vill jag att det blir minst lika bra som om jag gjort det själv och alla hest bättre än vad jag kan. Det är lite därför man beställer in proffs på städning tycker jag.

Någon som tänker precis som jag är Eira Järvi som driver Fix Cleaning Service  erbjuder flyttstädning i Göteborg,  började sin karriär med att städa på nätterna och hon levererade sådant bra resultat, lika pedant som hon själv gillar att ha det att kunderna började prata mun mot mun om hennes rena städning med det lilla extra.  Det är så en verksamhet ska drivas enligt mig, leverera det lilla extra, självklart brukar det kosta det lilla extra men det är det värt. För som det heter brukar man få det man betalar för!

”När hemmet är i oordning känner jag att mitt liv är i kaos” – Sofie Pryds

I ett av mina favoritavsnitt av Svenska hollywood fruar Sofie Pryds ska anställa en cleaning lady och hon håller test för dom ansökande för att se om dom kan städa. Del av testet var om dom ställde in sakerna i kylen med etiketterna åt rätt håll, skilde vanliga t-shirts mot tränings t-shirts och såg om ett par byxor var ”dryclean” med mera. Ganska svårt städning om man inte är noggrann. Det ingen som klarar hennes krav men en passerar med nöd och näppe.

Har du ett städföretag och är duktig på att  kan du anmäla dig till en vikariepool för företag med dina tjänster.

Se denna video för att ta del lite av hennes pedanthet, jag är typ som henne på mycket saker. Jag klarar inte av att inte veta vart mina saker är och gillar inte kök som inte är sorterade. Jag lägger säkert en timme i veckan på att sortera om här hemma! Jag bara drömmer om att bo stort och sortera och sortera alla mina älskade saker <3

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.