På väg hem för att banta

Posted in Lär känna mig

Nu är helgen slut och jag är tillräckligt frisk för att börja träna och röra på mig. 6 dagar i hemmet det var extremt tråkigt och slöseri på liv. Denna vecka har fått mig känna mig extra tjock och i behov att börja gå ner dom sista kilona.

Skärmavbild 2017-04-17 kl. 20.11.30

Det som är lite dåligt är att jag tyvärr tycker det är tråkigt stå och bränna kalorier på gymmet, då jag har problem få syre genom näsan dom senaste åren. Men jag gillar köra lite tyng och stretch och för att sedan gå hem.  Dock att gå runt Djurgården är helt ok.

Så nu är jag  typ halvt deprimerad då, det känns som om jag blivit fet på en vecka. Troligtvis har jag säkert inte ens gått upp nått men det känns som en dålig känsla i kroppen.  På det var det en månad sedan jag vägde mig, inte bra. Ju mer smal och i form/snygg jag är desto med lycklig! Det är inte där lyckan bör sitta egentligen.. 

1 Kommentar

  1. B B säger:

    Hon ser bra ut för att ha fött två barn. Jag är jättesnygg och jättelycklig men framför allt jätteödmjuk.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.