Ögonbrynslyft med trådar

Det dom flesta eftersträvar är en öppen blick med höga ögonbryn och det finns en vis grad som botox kan göra! Dessutom är inte botox vidare permanent och ganska så dyrt i längden. Jag har sedan innan provat botox och fått resultat på någon millimeter men jag ville åt något mer markant. Därför gav jag min in på trådlyft av ögonbryn! 

Jag ville lyfta mitten delen mellan brynen och få mer “raka bryn” och på därmed i mitt tycke bli lite fräschare!

Med ett trådlyft i detta fallet med 4 barbs, grövre trådar samt några små kan man lyfta upp delar man vill ha högre. Här kan man se att skillnaden är synlig men ingen som vet skulle ej förstå vad man gjort. Jag upplever att jag fått dom betydligt mer raka.

Trådarna läks in i huden och försvinner. Hållbarheten är ca 2 år och man kan säga att man stannar av tyngkraften i ansiktet. Allt i våra ansikten kommer med åldern är att börja hänga neråt. Vi tappar fett i ansiktet och muskler blir svagare. Tillslut om vi har otur så sitter våra kinder som hamsterpåsar och under ögonen har vi fettsäckar som rör sig neråt. Det är därför man kan se att människor med veck under ögonen där det ser ut som dom inte sovit på flera år som inte är till deras fördel. Med trådlyft i hela ansiktet kan man säkra upp det man har eller lyfta det som sjunkigt!

trådlyft ögonbryn
trådlyft ögonbryn

Allt jag vill se ut är, pigg, fräsch och så bra som möjligt!

Jag gjorde min behandling hos; Vasaläkarmottagning  i Stockholm Sveavägen 76

Priset för ett V soft lift ögonbryn är: väldigt varierande beroende på vad som går åt i trådväg, min behandling kostade 8000kr

V soft lift behandlingen sker i lokalbedövning samt Emla kräm, den känns inte så mycket trots det är rejäla barbs. Men sen handlar det nog lite om hur mkt smärta man tål. Läppar känns mer enligt mig.

När man har rejält behov att lyft kan man gå in mer kirugi och lyfta med klamrar i huvudet, en behandling som är betydligt mer smärtsam och dyrare. Det är bättre jobba pro-aktivt med det man har!

vasaläkarmottagning

Jag fick en fråga om hur det ser ut ett halvår senare och tänkte därför att jag kunde lägga upp en bild på det med och nedan ser ni en bild ett år senare. Helt klart värt pengarna och jag har inte ens någon botox i mitt ansikte. 

7 comments / Add your comment below

 1. Hej! Alltså det där var det bästa resultatet jag någonsin sett! Stör mig såå på alla bryn lyfta med botox som bara är lyfta i ytterkanten man ser ju galen ut. Det blev verkligen tokbra. Funderar själv på ett trådlyft av kinderna/hamsterpåsarna. Jag är bara 37 och har bra hud men de där små skuggorna som har börjat formas kring mungiporna är nog. Dock har all info om trådlyft jag hittat visat hur de drar trådarna snett bakåt mot örat. Jag får mycket större resultat om jag själv sätter ett finger bredvid näsryggen och lyfter om du förstår vad jag menar. Vet du om man kan sätta trådar så, dvs vertikalt?

  1. Hej, tack så jättemycket 🙂 Ja men precis, det kan verkligen bli så att botox ger läskiga bryn. Dock så beror det på att dom sprutar inte är experter/överdoserar. Men med botox kan man aldrig få ett kontrollerat lyft utan man får det man får. Botox har jag självklart provat och det gav någon mm i lyft, men enligt mig är det bortkastade pengar nästan om man inte kör pannan samtidigt för få pannan slätare 🙂 (förebygga)

   Förstår exakt vad du menar, det kan man lösa med filers. Men ännu bättre med trådar. När man blir äldre börjar ansiktet sjunka, så med trådar kan man lyfta bort nasolabialvecket. För att förebygga ska man helst sova på rygg! Har man väldigt djupa veck kan man köra lyft med filler!

   Rekommenderar dig varmt gå till denna klinik då han som gjorde mitt lyft är läraren som lär ut läkare och kirurger att göra tråd. Så han har väldigt bra kunskap inom det. Vet inte riktigt vad priset blir, men det betalar av sig i filler du slipper spendera!

   1. Just det med trådarna, det är olika, ibland bygger dom nät med trådarna. Lägger dom i kors. Dom extra långa trådarna du tänker från örat och käken är mer hamsterpåsar. Man kan typ göra allt med trådar, tex lyfta upp fetten under ögonen som sjunker med åldern och gör oss trötta. Bara fantasin sätter stopp typ!

  1. hej, det var en bra fråga faktiskt! Detta är ju tyvärr inte permanent och jag tycker att det gått tillbaka lite. Men det kan vara vane sak. Det var helt klart värt pengarna då jag inte känt samma behov att göra botox och känner mig allmänt fräsch! Kan slänga upp en bild som är nytagen så kan vi jämföra 🙂

Kommentera