Nystart på bloggen - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Nystart på bloggen

Jag tycker verkligen att det är roligt att blogga och jag kommer ständigt på nya idéer som jag vill skriva om. Då är det perfekt att ha en blogg att få utlopp för ens kreativa tankar. Nu förtiden så går min bloggg ganska så bra och det är roligt, dock kan jag erkänna att det varit lite mycket sponsrade inlägg på senare tid. Sponsrade inlägg är något som inte ska få ta i överhand i min blogg, för det är trots allt en personlig skönhetsblogg/livsstilsblogg i grunden 🙂

Idag kom Marie över med lite god fika och jag gav henne en födelsedagspresent då hon hade fyllt i helgen och så hängde vi lite på min balkong i solen. I present av mig fick hon en flaska Olaplex samt en hårborste.  Olaplex är föresten det som har varit min räddning  för att få mitt hår att sluta gå av.

Hoppas ni har hunnit vara ute lite i solen? Vi fick båda färg, speciellt Marie som har superpigment!

olaplex

Kim Kardashian kör Olaplex för salongsbruk när hon bleker håret, det gör att blekningen inte sliter lika mycket!

 

 

2 comments / Add your comment below

    1. Tack själv, rolig och givande! Det gör vi, trevligt ska vi ha! Ska nog köpa hem lite ananas till oss tills på torsdag!

Kommentera