Nya kaffe & te poster till kontoret

Att inreda kontoret med tavlor med posters som passar verksamheten är ultimat tycker vi och det fann riktigt fina posters hos Posterstore som är en butik som säljer poster, affischer och tavlor som dom har något för nästan alla verksamheter och hem 🙂 På vårt kontor så säljer vi kaffe och te och nedan ser ni vad vi valde för posters1

te och kaffe guide

Jag är jäkligt nöjd med dessa posters; Först ut en Tea Guide, en karttavla över Uppsala som symboliserar vart vi håller hus, London karttavlan för att varumärket London tea exchange kommer därifrån och sedan en Coffe guide. Hel klockrent om jag får säga det själv och det var jag som valde tavlorna hehe. Resten på kontoret uppskattade min smak och höll med att det låg bra tanke bakom dessa köp. Det man skulle kunna göra är att man markerar ut på kartan vart man sitter med. Tavlorna ska självklart hängas upp men tyvärr fick vi inte redo hela kontoret för vi har massa saker som ska organiseras in i dom nya hyllorna som vi inte köpt ännu. Ni som sett inlägget om inreda kontor vet vilka jag menar.

Vi kommer inreda kontoret mest med grått, svartvitt och guld och det blev himla fint med guldramar runt karttavlorna, just sådana tavlor var otroligt trendiga för ett tag sedan och alla skulle ha dom och jag tycker dom passar väldigt bra på kontor också. För i ärlighetens namn, tycker ni inte att konsten som man ser på kontors ofta känns som att “det är det som fick duga”, tråkigt och stelt? Nej, så mycket tid man tillbringar och arbetar är det viktigt att ha det fint runt omkring sig!

 

Dom här små lådorna i silver, dom använder man som display för teer på te-provningar, kanska så lyxigt!


Blev ni sugna på tavlor med? Tänkte väl det 🙂

Med rabattkoden “organic” så får era följare 30% på våra Poster stores posters (ej Selection) Det gäller februari 2018.

———————————————–

Förresten härifrån kommer min sjukt fina ängla tavla som jag fått otroligt mycket komplimanger för och jag vet flera som köpt likadan som mig, slänger in en bild på den.

ängla tavla

Kommentera