Nyhet, nytt fillermärke Luminera på Svenska marknaden

Posted in Fillers

Det har i dagarna har det släppts en ny filler i Sverige som heter Luminera. Företaget har funnits i 30 år och Victusclinic är återförsäljare. Jag var inne på den utländska sidan för att forska lite om produkten. Konkurrens är bra!

Hydryalix Gentle
Hydryalix Gentle

Hydryalix Gentle
Hydyalix Gentle används för korrigering av ytliga linjer samt små, fina till måttliga rynkor och mindre hudskador.

Hydryalix Volym
Hydryalix Volym

Hydryalix Volym
Hydryalix volym används för volymuppbyggnad och ansiktsrekonstruktion. Produkten kan användas för justering av djupa rynkor såsom nasolabiala veck.

Hydryalix Deep
Hydryalix Deep

Hydryalix Deep
Hydryalix Deep används för korrigering av djupare ansiktsrynkor och veck såsom nasolabiala veck och marionettlinjer.

Skärmavbild 2016-02-17 kl. 14.29.22

Om fillern: Är en premium produkt som garanteras vara ständigt kontrollerade genom hög övervakning i alla processen vid tillverkningen av produkterna. Företaget arbetar mot alla regelstandarder i enlighet med lokala och internationella direktiv. Inga animaliskt innehåll!

Vad jag tycker: Jag har inte hunnit prova denna produkt, men jag är positiv till att mer produkter kommer på marknaden 🙂 Men det jag få höra är att denna ska vara väldigt mjuk.

Många fillers är för hårda för mitt tycke och då blir inte resultatet verkligt då man faktiskt känner skillnaden mellan vanlig läpp och filler. Får blogga om detta när jag fått mer vetskap om produkterna, blir att prova själv. Jag har bara provat Juvaderm som jag tycker är grymt  samt Teosyal som var så dåligt att jag tog bort det med motgift.

Jag är extremt kräsen och vill endast ha det bästa 🙂

 

Här nedan är lite andra blogginlägg jag skrivit om fillers:

Läs mer om säkra filler

Läs mer om filler guiden

Läs mer om filler i ansiktet

Varning för filler kopior på marknaden

Motgift mot filler

Få bort mörka ringar med fillers

Säkra injektioner

Filler

4 Kommentarer

 1. B B säger:

  ”Hydrylix Deep används för korrigering av djupa ansiktsrynkor och veck såsom nasolabiala veck och marionettlinjer.” Ansiktet ser helt konstigt ut efter injektioner med filler i nasolabialvecken och marionettlinjerna. Det ser också absurt ut när kindbenen överbehandlas med för mycket filler och när hålögdhet behandlas med filler. De ser ut som de har påssjuka! Nasolabialveck, marionettlinjer osv ska behandlas kirurgisk för att få ett fint och naturligt resultat. Att korrigera med filler ger dåliga och onaturliga resultat. Poor girls or stupid girls choice!

 2. jennie säger:

  Sådär tycker jag man inte kan säga, vissa har så extremt djupa linjer att man måste fylla ut. Men visst överfyller man kan det bli
  så att ansiktet ser runt ut.

  Att ta kniven till är för många väldigt stort så det är bra med alternativ. Sedan tror jag att allt handlar om kombinationsbehandlingar.

  För få bort veck tror jag på trådlyft, eller kirurgi i i många fall.

  För min egen del finns det inget pris som är för högt för skönhet. Det är ens utseende!

  Frågan om filler under ögonen, många avråder för det. Svårt råda bot, funderar på vad som är bäst. Fett?

 3. B B säger:

  ”För min egen del finns det inget pris som är för högt för skönhet. Det är ens utseende!” Jag håller fullständigt med dig.

 4. jennie säger:

  Vad bra, då kan vi skippa alla Let’s deal behandlingar 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.