Nu har jag ägnat hela dagen hitils att jobba - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Nu har jag ägnat hela dagen hitils att jobba

Hade gått väl kunnat gått ut och solat mig då ett gäng vänner satt i parken idag i Rolis och haft det bra med dom men jag kände ångesten över mig att jag behövde arbeta på för att ta igen veckan då jag var upptagen med företaget. Så istället har jag suttit och arbetat nu i drygt 5 timmar  nu känner jag mig trött då jag knappt rört på mig över huvudtaget faktiskt.

Testade en ny brun utan sol idag som jag snart ska duscha av mig, hade otroligt höga förväntningar på den men tyvärr den är alldeles för mörk för mig och för orange. Hoppas det blir bättre när barriär färgen sköljs bort. Tur jag har hittat en favorit i BUS så får köpa hem mer av den online för tyvärr är den slut och man tager vad man haver bland Goodiebagsen här hemma!

När det börjat svalna ner lite utomhus ska jag bege mig ut på en PW, jag kan inte sitta hela dagarna och bli tjockis, skrämmande tanke!

 

 

Kommentera