Nivå när man köper mat

Posted in Övrigt

Jag bad specifikt det skulle vara en del Parma och jag fick en skiva.

98kr för dagens lunch med dryck

Jag blev så irriterad för detta så jag ringde och klaga, för jag och Massimo fick stå utomhus i över 10 minuter och vänta på denna mat. Så imorgon får jag en gratis lunch på Angelos och inte mer än rätt.

Tydligen skulle det ha varit två skivor Parma, aningen snålt även det i mitt tycke!

2 Kommentarer

 1. Marie K säger:

  Bra att du sa ifrån! En skiva kändes extremt snålt. Dåligt att du inte fick ta Massimo med in, jag brukar oftast gå in utan att fråga! 😀

  1. missjennie säger:

   Tack för du håller med, jag fick gå in och beställa sedan fick vi stå utanför när det regnade under sådan takgrej i tyg.
   Det var väldigt svårt få parmaskivan att räcka på varje tugga på pastan som var god (tomat och grädde med svamp). Tänk att jag till och med önskade tillräckligt med Parma som säkert var fejk Parma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.