Netflix och gnocchi

Netflix har levererat en hel del bra på senaste av deras egna serie, så himla smart av dom att göra sånt. Vet att det finns forfarande dom som laddar ner, jag hoppas dom åker fast. Nu finns det så mycket bra tjänster, skillnad mot förr då var det köpa filmen på dvd om man ville se den igen. Min kompis Tessan tipsade om Gnocci och det hade jag aldrig ätit innan och det var tydligen potatis grejer. Det var riktigt gott med  korvstroganoff så det kommer jag köpa mer av för jag är inte så stort fan av ris och pasta nämligen. Potatis är det BÄSTA jag vet!

Jag tycker om potatismos, bakpotatis, klyftpotatis, stuvad potatis, pytt i panna, färsk potatis, potatis sallad, you name it. Om jag inte får potatis blir jag hungrig så fort, potatis håller jag mig mätt flera timmar men på en pastarätt ca 1-3 timmar känns det som. När jag äter äter jag ca 250 gram potatis så jag har något att stå mig på. När jag äter äter jag för att slippa äta på länge! Tyvärr kan en lång sovmorgon förstöras genom att jag vaknar av hunger, misstag att inte äta kvällsmat. 

Kommentera