När man behöver tandvård akut

Har ni någon gång känt att ni behöver hjälp med tänderna trots det är julafton eller att det är julledigt med röda dagar? Är det något som inte tar julledigt så är det tyvärr när det är något akut smärta med tänderna. Detta har faktiskt fått erfara detta en gång och det var några vintrar sedan då jag kände att det verkligen gjorde ont i min mun, det var min visdomstand som strulade och det kom till och med var ifrån den. Jag kände då på halsen att det var är ömt och jag behövde få akut tandvård fort så det inte blev värre. Det är nämligen väldigt farligt när smärtan börjar gå ner mot halsen och det blir oftast värre och värre men som tur var fick jag hjälp och penicillin så det lade sig efter ett par dagar.

I med detta inlägg ville jag berätta att Aqua dental faktiskt har öppet 365 dagar om året om man har besvär med sina tänder och jämför man mot andra kliniker som erbjuder liknande så har dom högre pris påslag, så det är bra att man inte behöver få betala så mycket extra bara för olyckan var framme på en konstig tidpunkt.

Bästa man kan göra är att vara ekonomisk är att ta hand om sina tänder regelbundet och förebygga att att man får problem med tänderna senare i livet, men självklart kan det trots det hända. Men se till och borsta noggrant, skölja rent, tandtråd och inte små äta hela dagarna så har man god grund. För mig och tanden så slutade det tillslut att jag fick opererat ut den något år senare för den vill inte växa rätt. Men nu är allt toppen 🙂

 

 

Kommentera