Nådde mitt uppsatta mål igår

Posted in Karriär

Igår var jag riktigt glad för jag nådde äntligen efter ett år det uppsatta målet!

Det har varit ett år av till och från arbete för att lista ut den hemliga lösningen som endast Google känner till men tillslut så knäckte jag koden, eller vad man ska säga, så nu har vi första placering och fler kommer det bli. Det känns så roligt detta, skulle faktiskt säga att det är det bästa som hänt mig på bra länge för det är som ett erkännande på min kompetens. Det är så himla intressant det här, detta ämne!

Skärmavbild 2017-08-22 kl. 11.01.40

2 Kommentarer

  1. B B säger:

    Roligt att höra men jag tror inte att ni har rankats som etta av den anledning du tror 😉

    1. missjennie säger:

      Svårt veta, men huvudsaken är det gick vägen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.