Lunch med Marie

Härom dagen var jag på lunch med Marie på  Restaurang Fyr som ligger mittemellan från vart vi bor. Jag har sett det stället flera gånger när jag åkt förbi och tänkt att det ser fint ut.

 

Jag tog en potatissallad med flankstek som var ganska så god, dock hade jag gärna sett mer potatis till och kanske någon tomat för böner är inte riktigt min grej, 155kr var det tyvärr inte värt.

Menyn tillhör bland det tråkigaste jag sett i mitt liv  (förlåt) så rekommenderar er främst gå hit för att dricka. Synd på så fint ställe, så hoppas det blir bättre.  Jag hade gärna sett mer variation, kanske en asiatisk biffsallad, mat som passar med vitt vin och mousserande. Nu kom jag på en affärside: tänk en meny som helt är anpassad till att man ska dricka vitt vin och champagne! 

Förresten finns det något mer störande när man är ute och äter och dom kommer frågar än hur maten är när man inte ens hunnit äta första tuggan, vad är vitsen komma då?

2 comments / Add your comment below

Kommentera