Loreal nyheter 2017

loreal nyheter 2017

 

Här är nyheterna för Loreal 2017, denna gång är det riktigt bra produkter.

Ögonbrynspennorna är grymma, man behöver aldrig vässa dom utan det kommer ut en snedställd krita! Älskar dom, det finns många olika färger och jag har alla tror jag.

Rouge paletterna: jag har länge velat ha mer rouge på palett, om nu när jag har två så täcker jag mitt fulla behov med rouge 🙂 Dom har bra pigment och blir jättes fina på. Behöver ni rouge så spana in dessa. Bra med dom är att paletterna är tunna och tar ingen stor plats. 5 skuggor på varje! Prisvärt! 

Infalible lip paint: Dom är en av dom bästa flytande läppstift  jag provat, dyrt behöver inte alltid vara bäst. Ingen smak på dom och penseln man applicerar med är perfekt. Man får till den perfekta läppformen på 1-2 drag. Färgade läppglans kan vara svåra att få till snyggt men med dessa har jag lyckas varje gång 🙂

Läppstiften: Många härliga nyanser, skön konstisens. Dock var det lite parfym/smak på dom så valde att ge bort alla vackra läppstift till en vän. Hade så gärna viljat ha dom själv, men jag trivs inte med den typiska läppstift smaken.

Coverpalette: Den funkade inte så bra på mig, ska prova den igen över foundation. Storleken på paletten var helt perfekt!

Mascaran: Loreáls vanliga fiber vinner fortfarande. Jag älskade att det äntligen hade kommit en fiber i svart, men den byggde inte upp lika bra som den som är röd och vit. Borsten var lite annorlunda med. Säkert kanon för dom som inte vill ha mega fransar utan mer längd då den var bra. Men då jag vill ha mycket bredd på fransar (volym, lösögonfrans effekt) Så föredrar jag den röd/vita förpackningen.

Kajalen: Den gav jag bort då jag inte använder blå, men den var väldigt bra cremekänsla på!

-alla produkterna har jag fått i goodiebag, därav inget betalt samarbete-

Kommentera