lördagstankar

spara pengar

Just nu äter jag en väldigt god thairätt och sitter här framför min dator, jag har precis varit och gymmat och sedan sett ett youtube-klipp när Bianca är ute och äter i London.

För många år sedan var jag i London i 3 månader och studerade engelska och efter det fick jag lite av en hatkänsla för den staden så jag höll mig borta i säkert 6 år. Men sedan dess har jag varit där några gånger och nu gillar jag det igen, det är helt enkelt roligare nu när man slipper den jobbiga biten med åka kommunalt, sitta i en skolbänk och umgås med konstiga personer. Hon jag var med var så att hon kunde hänga med nästan vem som helst, bara för den var trevlig och själv känner jag inget intresse hänga med människor som är inte intressanta. Nu när jag är i London så fokuserar jag på nöje, shoppa, äta och gå ut samt bo på fina hotell, det är ett av mina främsta intressen i livet.

Ibland funderar jag själv är så jäkla intressant eftersom jag själv är så kräsen vem jag lägger min tid på.

Jag är hellre ensam än umgås med folk som jag måste upprepa eller förklara till sådan nivå en 7:åring förstår

Nu bränner det i munnen av all mat så jag ska äta lite glass och leta fram en film, jag har inte planerat något ikväll för det finns bara en sak jag vill göra just nu och det kan jag inte göra.

Förresten, jag har mailat lite med en jobbar med lite på andra sidan jorden i Vietnam, han lever på 3000kr månad och försörjer sig på det på sina sidor på nätet som jag gör och spelar poker. Tänk på hans livskvalité mot så många andras människor, mitt mål i livet. När jag är 40 tänker jag sluta jobba så här mycket, upp till 50% det känns rimligt.

10 comments / Add your comment below

 1. Hahaha igen känning på det där med att hellre vara ensam *skrattar*.

  Jag har varit i London 2 gånger, älskar staden “den har allt”. Däremot vet jag inte om jag hade kunnat tänka mig att bo där. Känns mer som en stad man åker till för att unna sig stor shopping, god mat och sedan ta flyget hem igen.

  Ha en fin lördags kväll <3

  1. Skönt man inte är ensam 🙂

   Precis det är verkligen trevligt att hälsa på och det är underbart att komma hem sedan med sina nya shoppinfynd. Tror det är för stressigt där på något vis. Hoppas du har en fin helg <3

 2. “När jag är 40 tänker jag sluta jobba så här mycket, upp till 50% det känns rimligt.” Vill du inte ha makt? Resan till makten slutar aldrig. Pengar är bara en biprodukt till makt.

  1. Kallar nog det jag vill ha “inflytande” jag är en entreprenör, blir nog jobba hela livet med nya ideer. Det är så kul!

    1. Det vore kul att höra vad du tror jag jobbar med. Det finns en del ledtrådar i mina kommentarer. Gissa! Om du gissar fel kan jag kanske överväga att byta karriär om det är ett intressant och roligt jobb du gissar på. 😉

 3. Var det så enkelt? Investment banking, som man säger på svenska. Jag jobbar med mergers & acquisitions, som man också säger på svenska, och marknadsanalys.

  1. Fick någon känsla du gjorde något med ekonomi då du sagt små sparande som dra in på kaffe inte ger någon större sparande. Du verkar ju ha det gått ställt då du bör du jobba med något som ger bra lön. Ditt jobb låter intressant, hade kunnat tänkt mig något sådant jag med… Det jag gör är roligt,bloggportalen är en del av det jag gör.

Kommentera