Kontakt

Hej, vad roligt att du kikar in här!

Vill ni som företag ha ett samarbete med mig på bloggen så skriver jag: välkomponerat content  åt er med hög träffsäkerhet!
Här får ni spännande och effektiv marknadsföring  i bloggformat utöver det vanliga.  Det sägs att 91% av människor Goolgar innan dom gör ett köp, det har jag tagit till vara på!

 

Fördelar marknadsföra via min blogg:

 • Nå ut med bra content
 • Seriös
 • Håller gärna bloggtävlingar, det uppskattar mina läsare & dom vill jag ge tillbaka till
 • Arbetar gärna långsiktigt
 • Många av samarbetspartners syns med länk i snitt 1-2 gånger mer än överenskommet då jag gärna lyfter fram sådant jag gillar 🙂 

Kontakt: missjennieblogg@gmail.com
Instagram: missjennie.se

Facbook: missjennie

Youtube missjennie

 

Hoppas vi hörs

Med vänliga hälsningar: Jennie

Motto: Det är inte mängden som av gör, det är träffsäkerheten! 

7 Kommentarer

 1. Sammy säger:

  Hallå där Jennie !
  Jag undrar hur mycket det kostar att göra botox i käken och var? Mvh/Sammy

  1. missjennie säger:

   Hej, det kostar 4000kr tex hos: http://www.laserestetik.com/priser/stockholm/injektioner/ Laser och Estetik som jag varmt kan rekommendera.

   Hls Jennie

 2. Frida säger:

  Hej kan du rekommendera en bra klinik som gör V lift
  Mvh
  Frida

  1. missjennie säger:

   Hej, svarade på mail då denna sida är mest för få min mail, stället jag rekommenderar och kan gå i god för ä rhttp://vasalakarmottagning.se/ . Hälsa gärna från mig 🙂

 3. Linn säger:

  Hej! Gud vad jag älskar din blogg. SÅ mycket information. Har läst kanske varje sida i kategorin skönhet. Och hade två frågor men nu bara en (var också intresserad av botox för en mer feminin käklinje).

  Men undrar om man kunde få ett lite personligare råd. Jag är ute efter att förbättra mina genetiskt mörka ringar under ögonen, vanliga krämer har inte funkat så tänker lita på en klinik att hjälpa mig. Har läst att både fillers och PRP kan förbättra mörka ringar. Vilka kliniker litar du på/rekommenderar för dessa ingrepp? Hade hoppats på en och samma klinik men förstår om kliniker är experter på olika saker.

  Tack för en fantastisk blogg!

  1. missjennie säger:

   Hej, tack så mycket 🙂
   Vad härligt du fann info om botox, när det gäller mörka ringar under ögonen så brukar många kliniker köra filler där. Att Prp skulle hjälpa där hade jag ingen aning om, måste googla det.
   Det finns ett speciellt medel som är filler som är vit, glömt helt namnet men det är få som använder sig av det då det är typ permanent.
   Dessa kliniker vet jag är bra: http://www.improvementsbystinaauer.com/, https://www.formavita.se/boka-tid-23882229 och http://www.ehlc.se/team/ dessa duktiga och gör filler under ögonen.

   Det är inte alla som gör filler under ögonen då det är mycket svårt, som tex hon jag går för botox på Nordiska kliniken inte lägger under ögonen. Om jag kommer på vad det med vitt heter får jag uppdatera om det. Själv använder jag concealer från Nars när jag vill bli lite extra ljus och lägger som ett trekant! Lycka till <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.