Konsten att hitta seriösa kliniker- Tips

Posted in Skönhetsklinik behandlingar

Något som kan vara svårt är att hitta seriösa kliniker som använder sig av pålitliga behandlingsapparater. Vid val av klinik vill man gärna veta är att den som utför behandlingarna är utbildad och får kontinuerligt vidareutbildning. För att hitta seriösa kliniker kan man om man vet vem som vem som tillhandahåller maskinerna, se på deras hemsida över kliniker i närheten.

Jag skulle aldrig våga gå till någon som använder sig av kopior på maskiner och få halvdåliga resultat. Läskigt!

Victus medical clinic har en sådan funktion där man kan hitta kliniker i närheten.

Fraxium 1550 Fusion som är en fraktionerad laser som man använder på huden för tex: hudföryngring, behandla hudbristningar och ärr och är en sårfri behandling. Smart maskin 🙂

Derma Scanner är en häftig behandling, det är en maskin som gör en djupgående hudanalys över din hud. Det är jättebra att göra en sådan behandling, tänk hur svårt det är att veta vilken form av krämer och så vidare som passar sin hud genom att endast se på den? Nu kan man istället få en diagnos över vad ens hud faktiskt behöver.

Cellox 10, är en maskin för IPL. Men den här maskinen kan man utan att det gör ont ta bort hår. Många pratar om att det måste göra ont för att få bort håret, men med dagens nya teknik så behöver det inte längre göra det. Men som okunnig kan det vara svårt hinna med i tekniken.

cellox 10
Cellox 10
hårborttagning på ljushy

Om jag skulle göra en behandling skulle det vara att ta bort hår 🙂 Helt onödigt ha kvar på benen och armhålorna känner jag!

Jag tycker det är mycket smidigare att slippa tänka på att hitta rätt och istället bara hitta auktoriserade salonger. Det är lite som med alla fettfrysningsmaskiner, av dom finns det extremt många kopior och då får man inte alltid dom resultaten som man faktiskt har betalat för och förväntat sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.