Känner ni igen er?

Posted in Lär känna mig

Haha detta är såå jag och Tessan back in the days, vi hade ingen plattång och vi visste inte vart man kunde köpa sådan och. Så vi hade på något vänster hört att man kunde få rakt hår om man strök det med strykjärn.

Vi blev väldigt lyckliga över denna upptäckt då vi båda hade självfall på våra hår. Äntligen kunde vi få rakt hår och om jag ska vara helt ärligt var detta väldigt bra för få rakt hår. Lite svårt att göra på sig själv med risken  att bränna sig. Men konstigt nog brände jag mig aldrig!

stryka håret

När jag väl hade en plattång var lyckan total, sedan dess har den varit min absoluta favorit i styling väg. Konstigt nog med alla lyxprodukter jag har nu så är håret typ rakt nuförtiden och det nästan räcker att föna det med rundborste.

4 Kommentarer

 1. Anna säger:

  Hahha känner igen det där. Fick ditt mail, låter som en bra idé, ska strax svara dig 🙂

  1. missjennie säger:

   Vad roligt!

 2. Linnea säger:

  Har du några bra rekommendationer för just produkter som gör håret rakare? Har själv ett envist självfall och har inte riktigt hittat några. Tack för intressant blogg <3

  1. missjennie säger:

   tack vad snällt 🙂
   Det har jag faktiskt, du måste prova Redken Frizz dimizz nått sånt heter det. Det är en Guldig förpackning, håret blir verkligen rakt av den. Oljan jag kör är en från hårolja från Paul Mitchell Wild Ginger. Den gör verkligen mitt hår mindre frissigt, den är helt fantastiskt. Känner inte att jag har frzzigt hår i regnväder knappt längre. Som att håret blivit rakare helt klart! Kör även regelbundet olaplex salongsbehandling och hemma behandling. Det bidrar till ett friskt hår, bästa som hänt mitt hår som brukade gå av.

   Prova gärna något värmeskydd med antifriss, nu vet jag inget, men jag kör leave-in från redken, leave in är ett måste, älskar det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.