Kan mistas för en bok men är något helt annat lyxigt – Lelo

– i samarbete med www.palora.se –

Nedan finner ni fin lyxig förpackning som ser ut som en bok med läder imitation men det är faktiskt en av marknadens mest lyxiga sexleksaker från ett märke som heter Lelo. Märket är kända för sina exklusiva designs och material. Lelos designer känns stilrena med materialfärger som: guld, silver, matsvart och förpackningar som nedan gör att känns mer Premium än många andra märken på marknaden.

 

Om ni vill veta vad denna “bok” är klicka på denna länk

Personligen är jag en sådan människa som jag tidigare nämt är en “early adopter” och det gör att jag inte heller är så priskänslig när det gäller saker jag gärna vill ha. Lite samma sak gäller med teknik, nu förtiden finns det sexleksaker med fjärrkontroll som styrs trådlöst men ofta många gånger via appar i telefon.

  • Varje månad söks det i snitt i Sverige på Lelo 1600 gånger – Källa google. Det betyder att vetskapen för detta märke är relativt högt. Jag tror nämligen att har man köp sin första produkt är det svårt att gå tillbaka till längre standard.
  • Varje månad söks det i Google i snitt  33 000 gånger på Sexleksaker i Sverige! Det är väldigt volymer. Men man kan undra vilken stad som är den mest “snuskiga i Sverige”
  • Alla dessa siffror får mig att tänka att många människors sexliv inte är så “roliga” utan det livas upp med en hel del sexleksaker. Helt rätt!

 

Jag erbjuder även mina läsare 25% rabatt med koden JENNIE, det är riktigt generös rabatt!

Butiken Palora har brett utbud med otroligt snabb leverans, köper man innan kl 21 så har man leverans redan dagen därpå! Det är verkligen WOW!

Kommentera