Jag och mina ljud - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Jag och mina ljud

Jag har verkligen problem för vissa människor när dom äter, nu sitter jag som vanligt på tåget och arbetar och passar på och bloggar.

Då sitter en person och först åt något som lät som popcorn och nu äter hon en Centerrulle som hon trycker i sig på mindre än 10 minuter. Vem kan ens njuta av något på sådan tid? hon bara slänger i sig. (så äter hungriga djur) Saken är att det låter så äckligt, slafsigt, ljudligt och självande ätandet ser inte bra ut. Slickar på sina händer med. Jag undrar vilken typ av personlighet man kan kategorisera henne under? men det är nog under “Glupsk”.

En annan typ av ljud jag inte tycker om är folk som överdrivet njuter av sin mat och slafsar runt så att man riktigt hör saliven som svepts runt. Det är något som människor som har haft problem med vikten gör har jag noterat, maximera varje tugga. Vet inte om ni vet vad jag menar men det där salivljudet så ryser jag.

Tredje är dom som tuggar med öppen mun, den kan jag hantera faktiskt då jag har lärt mig att jag inte sitter mittemot en sådan person. Hade en vän som jag hade svårt äta med, gud vad jag rös. Nu är vi inte vänner mer så slipper detta, men när hon skulle lasta in sin mat så öppnade hon munnen lika mycket som ett barn gör och då kunde jag se på hennes tunga resterna av mat från förgående last. Ryser när jag ser dom små matresterna på tungan.

Jag äter säkert inte perfekt men försöker äta så tyst som jag kan och öppnar inte mer än det som behövs och pratar inte med mat i mun.

Vad är det med denna sladd, hur löser jag detta??? jag är less och nu är det rätt rejäl knut!

 

4 comments / Add your comment below

  1. Haha, låt mig ta hand om den där sladden, jag har världens tålamod gällande att reda ut snören och liknande saker från när jag jobbade i en förskoleklass. 😀

    1. Tack vad snällt! Jag fick reda ut den dock, funderar ha en liten påse för sladden så den inte ringlar sig sådär!

Kommentera