Jag behöver verkligen ett gymkort

Det är så extremt dåligt med bra gym på Östermalm tycker jag och det har jag verkligen önskat att du kunde komma några bra. Det är bara att ge upp, för jag har till och med försökt att få hit ett gym och dom berättade dom var sugna men att det inte finns några lämpliga lokaler för det här. Så kan det vara!

Jag smått funderat om jag ska ta 24/7 igen, men kan jag inte, då det är människor med svettiga kläder som tränar utan torka bort svett på maskinerna. Ett tag hade jag Balance men det var så dammigt där i lokalerna.

Jag vill träna på Sturebadet, men det är ganska dyrt så nu ska jag fråga dom som gör min bokföring om jag får dra av hela den kostnaden. Det viktigaste med gym är det är trevligt där, för annars drar jag mig för att gå dit. Min vän Marie gymmar förvisso på ett bra gym jag fann till henne men då behöva åka fel håll ända till tekniska och det känns inte så vidare kul men det är kanske det man får göra.

Hjälp! TIPS på gym?

Kommentera