Jag använder mig av strobing

Tillvardags så vill jag att min sminkning ska gå fort och göra mig lite fräschare så contouring där man arbetar med skuggor lämnas mer åt lediga dagar. Då är det istället fint och enkelt att använda sig av sminktekniken Strobing som innebär att man enbart med highlighter framhäver valda delar av ansiktet.

Många tycker Strobing ger ett fräscht intryck och är lättare att göra! 

Man ska börja med att applicera highlighter där ljuset träffar ansiktet och de delar du vill framhäva. Tänk på att less i more när det gäller detta. Själv använder jag mig främst av en ljus concealer för få mer matt uppljusande effekt.

Utvalda delar som exempelvis under ögonbrynet och högst upp på kinden. Satsa snarare på en produkt som ger lyster snarare än med glittereffekt. 

Make Up Store High Tech Lighter Highlighter – Luna

Kommentera