Intressant video, psykopat

 

En psykopat letar efter dina svagheter och sedan använder dom det mot dig, dom får med sig andra människor grupper och gå emot dig. Vill dom åt dig så kommer dom göra det, genom inte dela med dig kan du skydda dig mot detta.

Manipulera? Det är viktigt att lära sig teknikerna för att inte få dom på sig, lite en anledning man inte ska ta emot något om man inte kan se sig åtgärda det. Då kommer dom och inkasserar sen.

 

Meningslösa komplimanger, är det något jag stör mig är på människor. Det ständig komplimanger som har med mitt utseende. Jag kunde inte bry mig mindre, det definierar inte mig i mitt yrke. Det ger dig inte pluspoäng, det får mig snarare tänka. Har du inget vettigt att säga…..

 

2 comments / Add your comment below

  1. “Meningslösa komplimanger, är det något jag stör mig är på människor. Det ständig komplimanger som har med mitt utseende. Jag kunde inte bry mig mindre, det definierar inte mig i mitt yrke.”
    Jag tycker det är ok. I den civiliserade världen är det vanligt umgängesvett att män ger komplimanger till kvinnor. Jag ger komplimanger till män, t ex om de har en fin slips eller snygg kostym, och det uppskattas mycket. En man beställde en stooor bukett till mig som tack. Jag sa ungefär fin slips till honom före ett möte och dagen efter kom ett bud till mig på jobbet med en megabukett från honom.

    1. Förvisso kan man ge lite, men det är hårfint mellan fjäsk du vet. Vad gulligt av honom 🙂
      Självklart ger jag komplimanger lite då och då men det är inte för vara inställsam utan för att jag genuint vill ge och tycker det. Om någon ger 3 komplimanger på rad kan jag tycka att det känns som om någon vill göra mig glad för tex kommande möte.

Kommentera