Inte shoppat på ett år haha not

Jag läste en blogg häromdagen om hållbart mode och det var några stycken som gått ihop sig och bestämt sig för att inte shoppa på en månad. Det tänkte jag kunde vara ett bra beslut för mig för nu ska passa på och använda del av mina nya köp 🙂

Jag har precis fått med min bästa vän på detta med och för min del vet jag detta bli lätt för jag undviker bara gå på stan och inte klicka på blogglänkar. Jag gör det svårt för mig själv. Men jag har några returer att lämna på stan, något jag vanligtvis hade bytt till nått nytt för pengarna ändå var avsatta.

Alla dessa toppar är helt nya, jag är lite shopaholic i kontrollerade former, men vem är inte det ;). Men älskar inte ni känslan att ha nya saker i skåpet med prislapp på?

Har jag inget nytt väntande på mig, det vill jag jämt ha.

Kommentera