Igår var det min dag

Jag fyllde år och hade några vänner över för lite mat och häng. Det var väldigt trevligt och jag är glad att dom tog sig tiden och hälsade på mig. 

 Emma, Maria, Therese och Linnéa som för en sekund ser lite lik ut mig om man kikar fort. 

Det blev ett ganska så enkelt form av buffé, fransk potatisgratäng från delikatess avdelningen i fältan som jag älskar. Sallad med italiensk kryddning, oliver, fetaost, rostbiff, Parma variant skinka, rostbiff, grillad kyckling, melon, bröd med vitlöksost samt vin. Efterrätt blev det glassbåtar. Det blev väldigt gott så det här kan jag tänka mig bjuda på igen för det kändes somrigt och det var det jag var ute efter.

Det roliga som ingen vet om var att jag precis innan var tvungen köpa alla dricksglas, vinglas, 2 skålar och kaffekoppar för jag hade bara 1 vinglas hemma och några andra glas. Det är riktigt bra Lagerhause finns i Fältan även fast Åhlens som låg där innan var rätt bra, men det här är billigt och bra när man vill ha något enkelt  medan man väntar på köpa det man egentligen vill ha som kostar skjortan. Skönt ha mer kökstillbehör, det krävs man ska ha gäster innan det blir köp.

 

Som vanligt var det solsken på min dag, det är lycka!

2 comments / Add your comment below

Kommentera