Hejsan på er alla mina läsare

Hej, idag är jag helt mör i kroppen för jag fick en hård massage igår av Anne. En massage ska kännas tycker jag för annars går den inte på djupet ner till musklerna. Annars blir det som om det är huden som enbart gnids och det hjälper inget.

Just nu sitter jag och jobbar för fult och det finns en hel del att göra om man säger så, strax här ska våra texter in på webbshoppen och sen är det dags att öppna butiken. Jag har alltid velat ha en webbshop så det känns spännande med det.

Min arbetsplats fick idag bli sängen för att efter ha suttit vid skrivbordet ett par timmar behövde jag ha mer chill style. Skönt att ha möjligheten att arbeta hemifrån ibland. Igår däremot satt jag i möte i flera timmar. Hoppas er vecka har börjat bra?

Förresten har ni testat nya Loka vattenmelon? Den tycker jag är riktigt god och frisk, Melon tycker jag är en frukt som är svår att få god i dryck. Ibland smakar det bara konstigt och inte alls gott och det är konstigt en sådan god frukt ibland kan smacka äckligt.

2 comments / Add your comment below

Kommentera