Godkväll

Hoppas allt är bra med er? Den här dagen rann iväg för mig för jag var på en vinprovning på lunchen, sen hjälpe jag en vän med en sak någon timme, därefter arbetade jag med min nya Instagram Beauty_only_missjennie  någon timme och verkligen försökte få det perfekt. Jag var nämligen lite less lägga massa bilder på skönhet i mitt vanliga flöde för det blev så plottrigt, så nu har jag två Insta. Som skönhetsbloggare så får jag får en hel del pressutskick och tyvärr är det ju inte alla som uppskattar se på skönhet, läs flesta “män” så jag tänkte jag gör min hobby på en annan sida och så kan jag posta min vardag på den @missjennie.se mer.

Ofta känner jag mig stressad över alla pressutskick jag får också, som om jag är skyldig posta/blogga om det, eller göra Insta story om det, helst direkt. Jag blev ganska så nöjd slutresultatet med nya kontot faktiskt, vad tycker ni? Sista bilden ska dock bytas ut men jag behöver fota den bilden 🙂

Sen det här, ibland har jag fått något som pressutskick, då kan företag inte förvänta sig att jag hinner testa och blogga om det direkt jag hinner inte det. Jag är väldigt tacksam med allt jag får och nu kan jag visa det lite bättre! Träffade på en bekant idag som berättade att han numera lever på sin blogg och sociala medier, så jäkla kul! 

 

Kommentera