Glad onsdag på er

Idag vaknade jag upp vid 7 tiden och var mega trött men som tur vad kunde jag somna om och vaknade upp 9:30 när klockan ringde fortfarande trött men då lite stel. Så då plockade jag fram “Spikis” och låg på spikmattta en halvtimme. Jag älskar min Spikis för det funkar tycker jag 🙂 Det kan tyckas lite sent för mig att gå upp men jag satt och jobbade till 22 något igår och efter kört hela dagen från morgon till dess var jag helt förstörd.

Så här soligt är det idag på Karlaplan

Nu hamnade bilden åt fel håll men här vad en bild jag tog vid Fältan igår efter jag varit iväg och hämtat Thaimat med Carro. Riktigt kallt var det och jag önskade att jag hade tagit på mig en mössa!

Idag ska jag sitta och jobba många timmar och så tänkte jag gå och gymma på dagen  faktisk, någon fördel ska man ha om man jobbar hemifrån. Hoppas ni får en fin dag 🙂

2 comments / Add your comment below

Kommentera