Frukost i parken

Idag blev det frukost nr:2 i parken vid mig, det var nämligen så att jag var uppe redan klockan 5 och åt två mackor för som kramp i magen av hunger, och då jag ändå skulle till Fältan och hämta ut ett recept på Alvedon passade det sig bra med en till frukost.

Jag älskar detta linne i bomull som egentligen är mitt sovlinne men det är så himla svalt och skönt och fint jag breddar användningsområdet lite mer. Jag åt min favorit macka från Espresso house som är kalkon, tomat och någon senap och focaccia.  Nu fick jag äntligen min macka, sist för någon vecka sedan när jag beställde en sådan så tappade hon i kassan den i en skurhink och det var den sista. Jag blev väldigt ledsen och fick då nöja mig med den andra med kyckling som inte lika god. Provade även en ny variant på Cafe latte, Flat white, väldigt bra och man slipper onödigt mycket mjölk och kalorier!

Kommentera