Frågestund

Jag har sett att min lilla blogg har dalat ganska mycket, kanske ni har andra saker för än att försöka surfa på en blogg i solsken. Jag har också haft andra saker för mig, ala jobb, träffa vänner osv. Faktum är att jag inte tagit tag att lägga in min blogg i WordPress appen så jag måste blogga på datorn, lite trist. Det står på listan att göra!

Jag ska bättra mig på min blogg jag lovar er för det här är en favorithobby till mig 🙂 Vore kul att ni som läste kunde kommentera lite mer med <3

Vilket fall om någon är nyfiken att veta mer om mig så varsågod att fråga frågor så ska jag svara på dom 🙂

 

Det märks verkligen att det är semestertider, mail svar dröjer 1-2 veckor ibland och det är allmänt segt att ens använda sin hjärna i denna värme. Idag var jag på kontoret och hade möte med en ny delägare i ett till företag jag ska ingå i. Undrar verkligen hur mitt liv kommer se ut om ett par år…. förhoppningsvis lite mer som mina drömmar om fint boende.

5 comments / Add your comment below

 1. Hej! Jag har för mig för lång tid dedan att jag läst stt du haft betjänt/piccolo. Stämmer det? Funderar själv på det nämligen. Har du det fortfarande? Vad var bra / dåligt? Ngra tips?

  Kan du tänka dig att ha tjänstefolk i ett framtida hem?

  Kram Louise

  1. Hej, det stämmer att jag och mina vänner har haft det vid fest men den vi hade var inte den bästa. Jag träffade en som var riktigt bra på ett event en vän höll i som drev eget som hette med Butler.

   Jag kan verkligen rekommendera det, det är inte roligt att plocka undan tallrikar när man har många gäster och bli helt slut innan dom kommer, det är verkligen mycket arbete bakom en middagsbjudning. Ett bra tips är skriva ett schema för kvällen, det har vi gjort så att det flyter på som om man är på resturang och se till ha en butler som kan servera. Grejer som en själv tycker är självklart kanske inte är självklart för den så bra förklara innan att dom tex ska ta kappor och ge ett glas bubbel och inte bubbel före kappan är av osv.

   Jag kan verkligen tänka mig ha tjänstefolk, det är en dröm i livet att ha 🙂 Kan du?

   kram

 2. Absolut!! I min dröm mest av allt en äldre manlig uppassare/butler som finns till bara för mig som jag får bossa med. Blir en spänning. Jag och några väninnor pratar om det ibland.
  Och i ett framtidahushåll absolut med kanske kock, städerska/husa/piga etc… vill inte förstöra naglarna med så vardagliga ting som disk och städning 💁‍♀️. Vad gillar du? Har du shoppat med bellboy? Gjorde det en gång i USA. Helt fantastiskt. Kram!

  1. Där är vi olika, jag har ingen maktbehov över att bossa omkring med någon. Föredrar nog kvinnliga butlers med, vill inte ha någon som går runt och kollar på en på ett visst sätt.

   Hoppas du får dina tjänstefolk, jag tror ju dock inte en butler kan leverera det man behöver. Det behövs fler för expertis, en kock, städerska, personlig shopper, pt, assistent. En butler är mest för passa upp:andet, bära tunga väskor vid resor mm. Jag är ekonomisk så det behöver vara en jäkligt bra butler haah

 3. Spännande. Får fundera vidare. Läser på internat ett år till så får se sedan efter studenten när jag får min egna våning. Tack för din fina blogg. Kram

Kommentera