Flygvärdinna outfit- maskeradkläder redo

Posted in Bra tips

Skärmavbild 2017-08-08 kl. 14.13.49

Till kommande maskerad har jag beställt en flygvärdinna outfit från Funidelia Jag hade på mig detta när en vän kom förbi idag. När jag öppnade sade jag i dörren: biljetterna tack! Hon skrattade högt! Jag ville ju få prova kläderna direkt så varför inte överraska hehe.  Maskeradklädsajten Funidelia har ett enormt utbud på utklädnad, festtillbehör och dekorationer och tillbehör och jag skulle nog säga en av dom butikerna med bredast utbud. Då dom till och med har utklädnad för husdjur 🙂
Jag har handlat kläder online förut och jag rekommenderar er att läsa på storleksguiden innan ni väljer outfit så att det blir rätt.

Att arbeta som flygvärdinna som ung var ett drömjobb jag gärna hade velat ha, men som aldrig tog tag i. Jag kan nog inte vara ensam om att vilja blivit flygvärdinna? Jag mins att jag tyckte det var så fint med deras dräkter och så trodde jag att dom hade glassigt liv som fick se hela världen. 

 flygvärdinna outfit

 Funidelia

Be social, idag om man vill få fler följare på Instagram är det bra att fota produkterna man köper från olika företag och använda deras hashtaggs för chansen att få synas i deras flöde. På deras sajt har dom så att dom kopplar Instagram med webbshoppen och det tycker jag är riktigt bra för då kan man som konsument se hur produkterna är i ”verkligheten” jämfört mot en produktbild.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.