Fashion Night i Stockholm 31 augusti

Posted in Bra tips

Skärmavbild 2017-08-22 kl. 12.38.52Gillar du mode då borde du besöka Fashion Night som går av stapeln den 31 augusti i år!

Fashion Night  är något som arrangeras varje år i samband med Fashion Week Stockholm där fler än 300 medverkande butiker, designers och gallerior har kvällsöppet för att visa höstens nyheter och bjuda på exklusiva erbjudanden. Shoppingen kombineras med ett event fyllt med roliga aktiviteter, tävlingar, skön musik, mingel, fest och mycket annat.

Detta är helt perfekt nu med att man behöver nya höstkläder och vad är inte bättre än att shoppa på Fashion Night och få extrea bra erbjudanden och rabatter 🙂

Det finns så mycket snyggt i butikerna just nu, det är mycket volanger, rosa, grått och rött som gäller just nu. Men även mycket blommigt mönster. En av mina favoriter MOOD är med, är det inte en av dom mysigaste galleriorna? Näst på tur står att prova nya pizzerian som huserar på första plan.

Skärmavbild 2017-08-22 kl. 12.31.08

Följ oss gärna på @fashionnightsthlm!

NÄR?

Torsdag 31 augusti 2017  kl.17:00 – 21:00

VAR?

Beta Stockholm – Regeringsgatan 42

Biblioteksstan – Biblioteksgatan, Smålandsgatan, Birger Jarlsgatan, Norrlandsgatan

H&M – Hamngatan 37 och Norrmalmstorg/Smålandsgatan 16 (H&M Man)

HötorgsCity – Sveavägen 13

MOOD Stockholm – Regeringsgatan 48

PK-Huset – Hamngatan 10-14

Sturegallerian – Stureplan 4

VAD KOSTAR DET?

Ingenting! Fashion Night är öppet och gratis för alla som vill göra grymma fynd och som vill ha en kul kväll på stan med en massa roliga happenings inom skönhet, mode, mat och inredning. Så ta med dig en vän och fira in modehösten med oss!

Här är några erbjudan som erbjuds: 🙂

Skärmavbild 2017-08-22 kl. 12.36.03

Fashion Night anordnas i samarbete med Beta Stockholm, Biblioteksstan, H&M, HötorgsCity, MOOD Stockholm, PK-huset och Sturegallerian. Mediapartners är Tourn, Styleby och Damernas Värld.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.