Exklusiva och eleganta Fifty Shades of darker sexleksaker

Posted in kärlek/dejting

Imorgon ska jag på 50 Shades of darker på bio och här tänkte jag visa lite saker i samma tema 😉

50 shades of darker

Sidan band, vippa, ring, mask….

50 shades of darker sexleksak

Kittel

50 shades of darker bondage50 shades darker of bondage för nybörjare

Igår pratade jag med en kille som hade knappt någon aning om vad 50 shades of grey filmen var, han hade inte ens sett den. För mig var det lite konstigt att han kunde missat det. Så jag berättade lite om vad filmen handlade om, han tyckte det lät bra och skulle se den. Det jag gillar med filmen är främst dejt med helikopter, fina våningar, omtänksamma gåvor som en bil, first edition böcker, gentleman stilen. Det finns en tydlig passion mellan dom, jag tror på kärlek i första ögonkastet! Det finns för många som tro sig vara kära, för dom är kära i kärleken. Det ska finnas en gnista, då kan det hålla för evigt!

Den 10:e februari har 50 shades of darker premiär och där med finns det nya kollektioner 50 shades of darker-serien ute för dom som vill prova på det lite i hemma miljö.

Variation för nöjer, förhållanden har många upp och ned dalar. Något som ofta verkar gå ner efter något år är sexlivet, det är väl lite som frukosten. Typ samma varje gång för dom flesta!

 Bondage för nybörjaren

Bondage blev mainstream för de flesta svenskar under 2014-2015 tack vare den otroligt populära filmen Fifty Shades of Grey. Filmen handlar som Anastasia Steele som har ett sadomasochistiskt förhållande med den unga affärsmannen Christian Grey.

-press utskick-

1 Kommentar

  1. Johan säger:

    Älskar fifty shades of gray:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.