Event med Zarat Hustra en känd healer på Hotell Malmen

Igår var en annorlunda kväll, nämligen på ett inspirerande event med healern Zarat Hustra som många vet vem det är då han är känd internationellt och kommer från Usa. Zarat arbetar med att hjälpa andra höja sin medvetenhet och vibration till en högre frekvens. Det är nämligen så att våra vibbar gör skillnad för oss.

Om vi är balanserade i vårt dagliga liv ger det större möjlighet att styra sitt egna liv från en plats av inre ro, frihet och lycka!

Det här med medium kan tyckas flummigt för många och jag kan erkänna att jag håller lite med, men det är som med all form av terapi, vi kan ju inte bli bättre om vi inte är medvetna om våra problem och vill förändra oss. Ibland kan vi behöva någon som kan guida oss så att vi själva kan läka oss själva, för i slutändan är det endas en själv som gör allt, med kärleken till sig själv.

I en tidning som vi fick med oss hem som heter; Free din ledstjärna stod det så här i intervjun med Zarat. Vad ger det här med healing andra? 

-“det hjälper dem att stilla sina sinnen, uppleva en inre ro, släppa stress och ångest och hitta en plats av kärlek till dig själv och självacceptans. Från denna kan det komma i kontakt med sanningen om vem de är och uppleva en djupgående tacksamhet till sig själva, samtidigt som det finner meningen med sina liv.”

En annan fråga han fick var; Vad säger du om healing?

-“healing är ett naturligt fenomen som varje levande varelse kontinuerligt får del av. Det ligger naturligt i vårt arv som hjälper oss att läka fysiskt, känslomässigt och andligt. Alla människor på denna jord är “helares”.

Vad kan man göra för att få och balans och finna välbefinnande i livet?

-” Jag skulle vilja påstå att meditation och förmågan att iaktta sig själv är det två starkaste redskapen man kan använda sig av för att upprätta en balans i det mänskliga psyket. Jag har även upptäckt att man kan uppnå läkandet på en djup nivå genom att älska, skratta, inta en balanserad kost och genom fysisk aktivitet i naturen.

Nu kanske jag inte ska återge hela intervjun men på frågan vad som är viktigaste i livet så säger han, kärlek, lycka och kreativitet. Vi alla vill känna oss älskade och accepterade. I den frågan finns inga undantag.

Vill du veta mer kan du spana in hans svenska informations sida här www.zarathustra.se  och www.zarathustra.tv

 

Möt Zarathustra – Shamansk Healer

Zarathustra, grundaren till 5th Dimensional Quantum Healing, är åter igen på besök i Sverige under våren och sommaren 2018. Zarathustra har hjälpt tusentals människor från hela världen att upptäcka sin egen inre frid och lycka. Nu delar han med sig av grunderna i Shamansk Healing och Clearing.

Motala 29/3 – 2/4 2018 | Healing certifiering utbildning nivå 1-2
Solna  7-8/4 2018 | Harmoni Expo
Stockholm 11-22/4 2018 | Event kvällar & Workshops
Ängsbacka 21-23/6 2018 | Midsommar festival/Retreat
Åre 2-12/7 2018 | Träningsprogram/Yoga & Diet Retreat
Västindien 22-30/11 2018 | Retreat

Mina tankar:

Jag tror verkligen på det här med inre ro, jag har mött en det själar som haft sin rikedom och ändå inte varit helt nöjda med livet, jag själv är ju inte helt tillfreds med mig trots jag har min karriär på uppgång. Det är det här inre friden man vill åt. Sen så är jag lite skeptisk till att bli botad för kroppsliga symtomeri kroppen, men vem vet det kanske hänger ihop med psyket, det gör ju det mesta. Det bästa han sade på eventet var, är du stressad kan du tänka, “nu är stressen på besök” , hej då stress. Alltså att man inte ska ses sig med sin stress, du kan stå över det och välja att inte vara din stress. Notera det är stress och tacka hej då till din, är det sorg, bli medveten av att det är sorg men bli inte sorgen själv. Svårt förklara och återge det!

 

 

Tack för inbjudan!

 

 

4 comments / Add your comment below

Kommentera