Ett glas på stan - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Ett glas på stan

Igår följde jag med på en liten aw med Therese och vi började kvällen med ett glas på Hallwynska baren, namnet som ingen vet hur dom ska uttala! Det är en av mina favoriter att gå till!

Se så fint, Therese och jag bestämde att vi vill besöka deras museum

Flotta naglar 

Therese

Här har ni världens godaste shottar, bästa jag testat i mitt liv! Den består av vaniljsockerlag, ananas likör och champagne. Ni måste prova detta, det hittar ni på Nosh and show högst upp i runda baren!

Jag har återigen fått erfara att ett glas verkligen inte är ett glas oftast, då jag blir alltid lurad på mer. 50% procent att gångerna stannar det med ett glas (några) men på senaste gångerna har det blivit utgång.
På andra stället  blev Nosh så kom Tess förbi och efter ett glas sade hon, vart ska vi nu och vart ska vi ut sedan? Haha, det blev därefter Vau de ville, Standvägen 1, Fou och Hells. Ja ni hör ju att det blev en del. Kvällen avslutades att jag och en vän åt på Donken. Det är så himla gott att äta efter en helkväll!

Vaknade idag upp lite tröttare än vanligt och har ägnat mig flera timmar att arbeta och det var lite motigt kan jag erkänna. Beställde hem pizza och tog en välförtjänt paus i mitten av dagen. Älskar verkligen mat-appar, det har förenklat mitt liv väldigt mycket.

Förresten, igår på toan var det en tjej med jätte rufsigt hår baktill som jag ursäkta mig för och sa: Hej, ursäkta, skulle bara vilja berätta att ditt hår är väldigt ruffsigt i mitten där bak och du kanske skulle vilja veta det. Varpå hon sa: tack det är bra det får gärna vara så. Men, då säger hennes vän efter tittat på mig topp till tå, du skulle behöva en tandställning som dina tänder ser ut. Ursäkta mig sa jag, nu är det så här att jag faktiskt ska ha en tandställning och vem är du som tar dig rätten säga personangrepp mot mig?
Det där var allt annat än snällt, istället kanske du som en vän borde berättat till din vän om hennes väldigt rufsiga hår. Nu kanske det inte var min uppgift att berätta om hennes hår, men det var väldigt tydligt väldigt rufsigt just på ett ställe. Det slutade med att hela toakön höll med mig och dom två tjejerna gick ut med svansen mellan benen. Älskar känslan att äga sådär, en tjej kom fram och ville ha en high five. Så himla elakt säga sådär till mig, här är man hjälpsam.  Personligen hade jag uppskattat om någon sa till mig på toan att mitt hår såg ut som “knullrufs” fast jag med ett finare ordval där bak, eller om jag hade läppstift på tänderna. Jätte trevlig kväll ändå!

2 comments / Add your comment below

  1. “Hallwynska baren, namnet som ingen vet hur dom ska uttala!” Det heter Hallwylska och uttalas som det skrivs både på svenska och tyska. Baren uttalas som haren, det skuttande djuret, fast med b istället för h.

    1. I see, men ändå när någon ska säga att vi ska dit så ursäktar dom sig att dom inte vet hur det ska uttalas! Jag säger Hall-wynska baren, svårt det där!

Kommentera