Ett besök i Fältöversten - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

Ett besök i Fältöversten

Brukar få lite efterfrågan på bilder på Östermalm så här kommer ett gäng

Här är nya Hm, många gillar den, jag tycker det blev svårt hitta det jag vill shoppa för det är sorterat på stil och färg. Nu kan det hända att missar om en tröja görs i 3 andra färger. Ni anar inte hur inrutad jag var i den gamla butiken, men en sak är plus butiken känns såååå mycket större och förhoppningsvis lär jag mig hitta där. Det känns ju som om det finns mer lyxigt där nu, men det här ordning och redan pengar på fredag infinner sig inte samt 5-minuter shopping!

En doft av honom, säng spray, mums! 60kr

Det nya restaurangen vid Hemköp, här brukar jag handla mat. Blir mest Ica Karlaplan den lilla butiken och ibland den andra Ica i fältan men där är mobiltäckning lite dålig så jag brukar unvika den, haha, vet, säg inget!

Jag var på bibblan för se om det var något fel på min webbläsare vs deras och det var fel på min. Råkade se en bok och lånade hem den. Simona Ahrnsted, Allt eller inget. Handlar om en kvinna som jobbar med marknadsföring (mig lol) , kärlek, vd:s osv. Blir intressant!

4 comments / Add your comment below

  1. Evigheter sedan jag var i “Fältan” så jag får väl kolla nästa gång jag är i Stockholm. Apropå Sabis prova deras petits fours.

Kommentera