Estelle Medical’s 5-årsjubileum

Posted in Event

Förra veckan var jag på event och jag har ej hunnit blogga om det, så tänkte att jag slänger upp lite bilder. Läste förresten hos Platin att hon var på 6 stycken event förra veckan, vilket arbete hinna med så mycket.

estelle medical 5 års jubelium

Här är Malin Tilja, Platin och jag på röda mattan

Estelle medical är en serie kliniker som finns fördelat över hela Sverige med flest i Stockholm. Dom fokuserar på säkra behandlingar och all deras personal är utbildade och värnar om patientsäkerhet. Dom arbetar med kända märken som Juvaderm, Fillorga mm.

På eventet fick vi höra lite om deras framgångssaga och hur Vd:n Anna Tenstram kom på idén till detta och hur hon tagit hjälp av en kvinna som kan med hur man driver franchise.

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 17.25.13

Dessa är grundstenarna i deras vision. Uppföljning är väldigt viktigt för min del för att känna mig trygg, det ä nämligen inte alla gånger det blir som man tänkt sig och då är det bra att behandlaren finns kvar och lyssnar och hjälper en. Nu har jag personligen inte blivit behandlad hos dom men har lite bekanta som nöjt varit där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.