En uppfinning för youtube

Är det något jag avskyr så är det lyssna på människor med röster som skär sig i mina öron, men man måste för innehållet är intressant. Jag hade uppskattat en extra ljudknapp för att ta bort den jobbiga tonen och göra ljudet mer soft. Det är min drömknapp, det skulle underlätta mycket att få vrida ner gnället. Nedan tjej borde inse  att hon inte borde skrika så mycket, minska nasalt och prata mer långsamt….hon låter inte rik på hur hon talar.

Ett exempel är denna video:

Hon lyssnade på kommentarerna, senaste videon talar hon mer normalt, yeeey

Saker som ser billigt ut:

  • För tunt noppade ögonbryn
  • För mörk foundation till hudton som går mot orange
  • Naglar med massor av dekorationer deluxe
  • Svarta byxor i mjukismaterial
  • Mixa guld- och silver-smycken
  • Strumpbyxor med hål i
  • För tighta kläder för ens vikt

Tack för mig, ps jag hatar min fluga här hemma som vägrat bli dödat i 3 dagar.

Kommentera