En sommar i Sverige

Posted in Resor i Sverige

Skärmavbild 2017-02-25 kl. 23.05.18

Denna sommar skiljer sig lite mot mina vanliga somrar för jag har bestämt mig att spendera den i Sverige faktiskt.

Vet inte varför men jag hade inte riktigt suget att resa iväg i år för kände mig rätt klar med Ibizaparty och ville ha en mer lugnare sommar. Vem vet jag kanske ångrar mig men jag är lite sugan resa iväg när semestern är slut för dom flesta i Sverige. Sommarplanen är att slappa och ha det bra och jag är dessutom hundvakt 15 dagar . Jag väldigt sugen åka ut i Skärgården, Lagunen etc, måste bocka av det i år känner jag.

En plan som finns är att jag och Linnéa planerar att åka ner till Göteborg för att spana in utelivet, hon har bott där och jag har aldrig varit ute i deras nattliv. Jag har lite släkt därnere men vi brukar alltid bara vara vid deras hus och köpcentrumen i området så det ska därför bli spännande att få se lite mer av staden. Får se hur vi kommer ner men vi kanske tar en hyrbil.

Skärmavbild 2017-06-19 kl. 22.08.52

Detta kanske låter lite töntigt men jag är jättesugen på att åka till något vattenland utomlands, så åker jag iväg i slutet på sommaren vill jag verkligen till något sådant. När jag är på ett sådant då springer jag runt en hel dag och äter munkar och annat onyttigt haha. Hoppas verkligen jag inte gillar sånt här som gammal haha!

Hotel BH Mallorca Water Park

Andra saker jag planerar är att grilla, cykla till div saker, jag ska rycka mig ut i naturen och leva livet. Sluta vara lat med andra ord ha kul 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.