En rolig lista

Har du något smeknamn?

Nej det har jag inte, mitt namn är ganska så svårt göra smeknamn på. Visst en vän säger ibland Jenkan åt mig men nej kallas mest för Jennie eller Jenny då även folk som känner mig säger fel. Mycket irriterande!

Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag måste alltid kolla på min telefon i sängen några minuter på morgonen för landa i skön känsla, hur stressigt det må vara så måste jag börja lite lugnt någon minut i alla fall.

Andra måsten?

Jag måste ha nagellack på tårna, kännes som jag går runt med stumpar annars. Måste alltid kolla så ytterdörren är stängd innan jag sover för jag är rädd någon ska komma in.

Några lyxvanor?

Det är en del, gärna äta ute, beställa hem mat online, gå på spontan massage, behandlingar, dricka champagne, älskar room service. Bo på 5 stjärninga hotell är aldrig fel. Men mitt liv är ganska så olyxigt just nu, jag lever allt annat än mitt dröm lyxliv just nu!

Vilken sida av sängen sover du på?

Vänster

Vad är dina sämsta egenskaper?

Morgontrött, lite överkräsen när det gäller huruvida någon maträtt är god. Lätt uttråkad!

Vad är din bästa egenskap?

Har sjukt mycket idéer i mitt huvud, den är som enda virvel där inne med tankar och jag är ofta den som kommer på bra lösningar. Andra bra saker är väl är jag är snäll och hittar gärna på roliga saker!

Vad gillar du för filmer?

Romatiska komedier, thrillers, drama, filmer med snygga killar i (lol), filmer baserat på verkligheten, viss skräck men det var mer förr. Gillar även tjej filmer och just det komedi det är roligt. En shopa holics bekännelser och vad heter dom filmerna men den med hon som jämt är singel är roliga.

Vad sjunger du i duschen?

Sjunger inte längre, brukade göra det när jag bodde hemma i villan. Då var jag nog mer lycklig!

Vad önskar du mest dig av allt?

Att alla företagen jag är med går vägen så att jag kan få den här tryggheten att säkra min framtid, jag behöver ha något som ger mig trygghet ekonomiskt för slippa känna tvång om ekorre hjulet. Jag vill jobba med det som är roligt och bidra till en bättre värld, för andra men även för mitt egna lycka! Skulle gärna vilja kunna gå pension vid 40 års åldern, det vore drömmen uppnådd.

 

4 comments / Add your comment below

  1. Ja verkligen 😀
    Och att kunna jobba via datorn varifrån som helst är ju så underbart!
    Kul lista! Va längesen man gjorde en sådan, kanske ska lägga upp en jag med på bloggen senare

Kommentera