En olycklig dag

Jag tog denna bild på mig för ett par dagar sedan då jag var ganska så ledsen. När jag talar med människor som säger att dom är lyckliga tänker jag att det är roligt för dom. Men jag känner mig inte fullt ut genuint lycklig, inte så jag går runt och är ledsen och så där hela dagarna för jag skrattar massor och är väldigt taggad i mitt arbetsliv. Där är det väldigt bra!

Jag blev jätte glad att jag  nu har andra på kontoret att prata om marknadsföring med,  jag kunde se hur dom brinner för i deras ögon. Detta är något jag verkligen saknat och nu har attraktionslagen gett mig det. Jag verkligen älskar människor som har glöd, det är nått av det bästa jag vet. 

Det är dags att börja med min vision board för min nya lägenhet, flytta är som behövs!

2 comments / Add your comment below

Kommentera