En jobbig hatkärlek - Missjennie - Lifestyleblogg & skönhetsblogg

En jobbig hatkärlek

Jag gillar den verkligen men när jag får i mig det så mår jag dålig efteråt. Ibland känns det nästan inget, speciellt om den är stekt. Nu har jag undvikt lök i flera år så när jag väl äter en påse chips så mår jag inte illa. Detta är väldigt jobbigt men det känns verkligen bättre på senaste året.

När jag hälsar på hemma så lagar alltid pappas fru med massor av lök trots jag sagt varje gång i flera år jag mår skit av det.

Detta kom efter jag varit i London i tremånader och när jag kom hem kunde jag inte längre äta samma mat. Det var som om något hade hänt i magen. Vi åt väldigt mycket skitmat där, friterad kyckling etc och drack mycket kanske det förstörde min tarm?

Jag har ju hört om det här med IBs och jag tror mina år att avstå från lök så mycket som möjligt har hjälp för jag åt löksås flera veckan och kände inget. Sådan sås är ju bara för god 🙂

Men jag undviker: grönkål, lök, bönor, rödbetor, tofu och det värsta jag ätit i mitt liv vegansk marängsswish då mådde jag extremt dåligt. Tur är det väl att jag inte tycker om så mycket böner, men konstigt det här.

Kommentera