En helg i lugnets tecken

Jag tycker om att helger som är sköna med massor och skratt och denna helg kom min vän Tessan och hälsade på.

Lördagen börjades med en skön sovmorgon och en kort sväng med nödvändigt jobb och därefter en lunch med min vän Maria på Joe and the Juice

Det är väldigt gott men överdrivet dyrt tycker jag, 130 kronor kostade det. Det är tyvärr dyrare än vad dom flesta får ut på en timmes arbete efter skatt och tyvärr jag hade inte jobbat en timme för detta.

Här är Tessan, hon hade fått jätte fina blommor av sin kille som bor i Stockholm och jag fick även en egen bukett av henne. Då blev jag glad! Blommor lyfter verkligen ett hem. 

Vi ägnade sedan dagen åt att fixa med hårfix, beställa hem thai från mitt nya favorit ställe och sedan handla hem massor av gott, dvs godis och chips och så såg vi två roliga filmer: Why him, som är skitkul film jag sett innan + filmen I feel pretty som är riktigt kul!

Nu är det söndag och vädret är super fint och jag funderar på att bege mig ut på en promenad om jag samlar tillräckligt med kraft. Dock ska jag på bio på Sergel senare och det är även en ganska så lång sträcka att gå tur och retur. 

Hoppas ni har haft en fin helg  <3

2 comments / Add your comment below

  1. Joe and the Juice i “Fältan” antar jag. Fin bukett Tessan har. Ja, visst blir man glad när man får blommor. Har de fyllt på med grus på esplanaden? “Godis och chips.” Ojojoj, äter du sådant! “Bio på Sergel senare och det är även en ganska så lång sträcka att gå tur och retur.” Hemmifrån dig är det väl ungefär 2,5 km fram och tillbaka. Tycker du det är “ganska så långt”? Mindre godis och chips och mer promenader kanske?

    1. ja det har varit grus där nu länge! Jo jag äter en del chips och godis på helgerna ibland, det är gott. Men begränsar mig på socker för det åldrar kroppen.

      Ingen aning hur längt det är men det tar cirka 20 min dit och 20 min hem och då går jag rask, så det är inte direkt runt hörnet! Men jag behöver gå mer för bli mer skinny.

Kommentera